Besökstoppen jullanolsson.blogg.se -

STRESS

Matte uppgift, engelskauppgifter, svenskauppgifter, idrott, juridik, psykologi, har jag glömt något? Juste, får ju inte glömma KÖRKORTET FÖR TUSAN!!!! usch nu är det mycket som ska bli klart samtidigt.. Idag har det varit en lång dag i skolan. Efter efter skolan va det bara att sätta sig på bussen till jobbet. Snart hemma förhoppningsvis.  Och då är det bara att ställa sig och laga mat, sen är den kvällen borta... hinner inte göra något på kvällarna längre. Skönt att få en liten sovmorgon i morgon i alla fall. Och efter skolan vankas det mer jobb. Ska bli riktigt skönt att jobba lite på Maxi varje dag i sommar. Trivs redan superbra! 
 
Följ mig på instagram! aprilflickaan 
 
 
 

En helt vanlig torsdag

Sitter för tillfället på jobbet och svättas som en gris. Gud vad varmt det är! Nej jag ska inte klaga... bara lite typiskt att det ska vara bäst väder de dagar jag jobbar...
 
Annars då. Började dagen med att kolla på en musikal i Tallåsaulan. Dom var så duktiga så, som vanligt alltså! Efter lunch hade jag muntliga nationella i matte, är supernöjd! Efter skolan åkte jag med Emilija hemmåt för att få något i magen och ladda inför kvällens jobb. Jaaa det är galet, Emilija har tagit körkort! GRATTIIIIIIS MIA!!! längtar så tills jag får mitt.... Förhoppningsvis inte långt kvar. 
 

NP hela förmiddagen......

 
Sitter nu och väntar på att nationella proven i engelska ska börja. Kommer gå åt helvete känns det som.... 

12 Maj

Ligger nerbäddad i ren och nybäddad säng just nu. Bästa känslan på länge! Kollar på en av mina favoritfilmer, My sister's keeper. Visserligen väldigt sorglig... men riktigt grym! Gråter floder varje gång jag ser den. En riktig söndagsfilm med andra ord. Usch. Vill inte till skolan i morgon.... 
 

oj oj oj...

Hade visst glömt bort att jag hade en blogg också. Känner att det varit mycket som hänt på senaste tiden. Som vanligt alltså... Aja, hade nationella i engelska idag i alla fall, det gick väl som det gick... håller tummarna på det bästa. Hade affärsjuridiksprov i tisdag också, kändes riktigt bra faktiskt! Men alltid när man själv tycker att det har gått bra och väl får tillbaka provet så får man face:a verkligheten.. Hann även sitta ute i vårvärmen en stund på lunchen och fick förhoppningsvis lite färg. 
 
Har även införskaffat mig nya träningsskor. Två par på en gång fick det bli! Riktigt nöjd är man :) 
 
 

RSS 2.0