Besökstoppen jullanolsson.blogg.se -

LIVET LEKER

Så himla glad tjej som precis har tagit KÖÖÖKOOORT!!! ÄNTLIGEN!!!!! Bara för känslans skull så har jag lust att elda upp alla böcker nu. Hämtade upp min bästis Lina igår och åt på Joans. Efter de fick vi ett litet spontanryck och for mot Norrköping. Kollade in Bråvalla lite vilket kanske inte var det bästa då vi bara blev sjuuukt taggade och inte ville åka hem! Kom hem runt midnatt och då va det bara att slänga sig i sängen. 
Just nu sitter jag och väntar på att mamsen ska komma hem med lite mat till oss innan jag styr in mot stan för lite kvällsjobb... 
 
 

Jobb Jobb Jobb

Rubiken beskriver ganska så bra hur jag försörjer mina dagar här på mitt sista sommarlov (känns helt sjukt att skriva det!!). Har jobbat hela veckan och ska även jobba fredag, lördag och söndag. Men ska försöka hinna ut en sväng till mina fina vänner och träffa dom innan jag laddar upp för en ny dag på jobbet. Saknar mina vänner jättemycket! Ser dom inte så mycket nu längre efter att jag fått jobb på Maxi... Men får förhoppningsvis träffa dom en stund imorgon kväll. :) 
Sprang för övrigt in i sista minut och hämtade ut mitt paket på Specce som kom i början på veckan. I paketet så låg ett par röda skor. Lägger upp en bild senare! Kramis :) 
 
 

Mysar till det lite

Har varit ute på en redig sommarpromenix med mamsen nu på kvällen. Plockat blommor och vart i grannens hage och matat hästarna. Det är just dessa dagar på året som man önskar att man hade en häst, supermysigt att rida i skogen ju!! Men är ganska rädd för dom egentligen... (jaa jag höll mamma i handen...haha!). Men det var supermysigt!
I morgon ska vi förhoppningsvis ut och äta med klassen. Ska bli riktigt trevligt! Så hoppas på fint väder så att man kan vara ute så länge som möjligt. 
 
Nu ska jag nog krypa ner i sängen och somna till ännu en film. Ser många filmer faktiskt! I alla fall början, tills jag somnar vill säga.... 
 


 
 
                                                                     GODNATT! 

12 juni

Mycket har hänt sedan sist. Jag har jobbat, firat Sara som fyllt 18 bast, åkt på en spontanare till Norrköping, ätit sushi, solat och idag har vi paddlat med klassen. Riktigt kul att paddla faktiskt! Speciellt när man har så duktiga klasskompisar. "Så varför inte bada?", tänkte Emilija och Emma-Louise. Lika snabbt som det for ur munnen for även dom två ur kanoten, så typiskt dom... Haha!! Men kul var det. För oss andra i alla fall! 
 
I morgon ska mamsen och jag åka till mitt gamla jobb och hälsa på. Saknar dom såååå!! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran på den resan också. På fredag står det lite olika saker på schemat. Hoppas på det bästa i alla fall. Liten uppvärmning inför lördag då Katrineholms studenter springer ut. Inge avundsjuk alls... Dock inte många månader kvar faktiskt?! helt sjuuuukt!! Har förövrigt skickat in mina sista skoluppgifter för årskurs 2 och tar om några ynka dagar ett välförtjänt sommarlov. Puss på er! 
 








 


 
 

Provar blogg-appen

Helt slut i benen efter att ha kört 1 mils intervall. Ser verkligen fram emot träningsvärken. (Jag vet att jag är lite konstig, haha!) Ska hoppa in i duschen nu och sen gosa ner mig i sängen och kolla på något avsnitt av Paradise Hotel Norge. Hej så länge!


Sommarkänslor

Spenderade lördagskvällen/natten ute i skogen med ett riktigt glatt gäng. Spelade kubb, grillade. drack och skrattade hela natten lång. Hade grymt kul, detta borde vi göra om!! Vi alla fick nog endel myggbett också, men det är bara ett tecken på att sommaren äntligen är här!! 
 
Kvällen i bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0