Besökstoppen jullanolsson.blogg.se -

Lokalfest

Igår hade vi en överraskningsfest för en kille som kommit hem från USA. En mycket lyckad kväll trotts sina små brister..
 
Ikväll står det fest på schemat igen. Denna gång i Marmorbyn. Men först bär det av mot Vingåker för att käka och fixa i ordning sig med brudarna! 
 
Ha en fortsatt trevlig helg allesammans! Puss o Kram :) 
 
 
 
 
Bilder från igår

PÅSKLOV

ÄNTLIGEN!!! Nu är påsklovet här, och vet ni vad det betyder? Att det inte är långt kvar tills jag fyller 18!! Närmare 18 dagar faktiskt. Då blir det mycket fart och fläng kan jag säga. Mycket festande med mina fina vänner så det ska bli riktigt kul! 
 
Just nu sitter jag värmer mig vid brasan efter en lååångt springtur på löpbandet. Haha kanske låter konstigt men skönt faktiskt efter en kall dusch. Myyys 
 
// Jeans Boomerang // top Zara // kofta Pagelle // skor Primeboots // 
 
 
// Idag har jag även lagat auberginelasagne med en god sallad till de //

Vårkänslor

 

 

Ikväll blir det volleybollträning för första gången på 1 år. Ska bli skitsköj!! Puss på er :)


STRONG AND CONFIDENT

 
 
 
DAILY FITINSPIRATION 
 
MÅSTE ta tag i min träning igen. Har varit väldigt dålig på att hålla igång efter att jag slutade med basketen, då jag känner att man inte har något att gå till längre. Ingen tid att passa eller lag att träna med. Känner det i både kropp och knopp att jag inte är i form. Blir lätt sjuk, får ont i ryggen och framförallt, dålig hy! För det är ju tyvär så, ju mer skräpmat och onyttigt du äter, desto sämre blir din hy. Så det är verkligen något jag tipsar om för er dom söker en ren och fin hy. För visst, det beror lite på vilken kräm du väljer, hur noga du tvättar ansiktet på morgon och kväll. Men A och O för en ren hy är att äta bra. Så nu är det dags att ändra på det! Ska även försöka sätta mig ner någon dag på lovet och göra ett träningsschema för min träning, så att jag håller igång. 79 dagar kvar till sommarlovet, NU KÖÖR VI!! 
 
 

PluggPluggPlugg

 
 
Bläääää säger jag bara. Har suttit med pappa i ca 3 timmar nu och bara läst juridik... D.ö.d.a.m.i.g. Har två prov i morgon att göra. Juridik och matte. Har inte alls lust med det men antar att det bara är att göra skiten, så att man blir av med den. 
 
Slut på det tråkiga. I morgon börjar jag med volleybollen igen. Jippiii!! Ska bli riktigt kul faktiskt. Har inte spelat på ett tag nu då jag gick tillbaka till basketen, men har saknat den måste jag säga. Håller tummarna att jag inte tappat allt för mycket (av det lilla jag hade.. haha!) 
 
Hoppas veckan slutar bättre än den börjat i alla fall. Längtar till helgen då det ser ut att bli en del festligheter, och på måndag bär vi av mot Sälen. Sååå skööööönt!! 

Hemmagjord mango och passionsfruktsglass

Kom hem från nån timme sen från helgens sista arbetspass och har precis stigit ur badet och sitter nu med världens godaste glass. En nyttig glass, de ni! Eller ja nyttig kanske var och ta i. Finns väl egentligen ingen glass som är nyttig, inte vad jag har hört i alla fall. Men vad jag har hört så mår man bra och blir glad av lite onyttigt ibland. Och idag är min onyttiga dag. Den känns i magen, Usch! 

 

Ikväll är det plugg som står på schemat... Den här veckan händer det mycket. I morgon har vi matteprov (har inte ens börjat läsa..), på tisdag kredit och panträtt i juridiken och en svenskauppsats till torsdag (som jag inte heller har börjat på.. hehe). Det går bra nu känner jag...

 

Men nästa vecka är det äntligen påsklov. Gud vad skönt det ska bli! Kommer spendera största delen av veckan uppe i fjällen men min fina familj. Tror faktiskt vi har varit där varje år tio år i rad nu, så det känns nästan som att komma hem, fast ändå inte. Ska i alla fall bli skönt att få åka lite snowboard och rensa tankarna. Vem vet, kanske även blir lite skidor på längden också. 

 

Nej nu finns det snart ingenting att skylla på längre.. Nu är det bara att börja plugga. Wooohooo!!  


Trerätters

 
Hola! Ikväll har jag och 9 till brudar varit hos Edit i marmorbyn (en riktig håla)... hon bjöd på tre rätters och allt var supergott! Tack Edit! 
 
Idag fick jag även mina efterlängtade kläder som jag beställde för ca 2 veckor sedan... Har inte hunnit prova dom än men hoppas verligen att dom passar! 
 
Nu ska jag krypa ner i en ren nybäddad säng, bästa känslan i hela världen! Hoppas ni får en bra lördagskväll allihop, pusss på er! :) 

Myspys

 
Nu ska även jag prova på det här blogg livet har jag tänkt, eller det kan väl vara värt ett försök i alla fall. Stor del av min vardag går nämligen ut på att läsa massa andra som skriver om sin vardag och sina intressen och tycker det är jätteintressant! Så hoppas på att även jag lyckas! 
 

Kvällen spenderas med min lilla älskling på bilden ovan, äntligen säger jag! Har saknat henne enormt, fast vi går på samma skola...hehe! Just nu ligger vi nybadade som små russin i sängen och gottar oss med lite vindruvor och annat nyttigt tilltugg. I morgon bär det av till Nyköping för att delta i UF-mässan. Inte så speciellt taggad om jag ska vara ärlig... Men får avsluta denna kväll med lite myspys med Lina och en bra film! Nattinatti! 
 
 
 

RSS 2.0