Besökstoppen jullanolsson.blogg.se -

BORA BORA











 
Hur underbart ser inte dehär ut? 
Skulle inte gråta många tårar om jag satt på en av dessa stränder just nu. Det kanske är hit man ska flytta efter studenten. Haha Jullan är du miljonär elr? Nej men man kan väl få drömma! 
 
Hit skulle jag iallafall vilja åka med min man. Det både ser, och är säkert helt sjuukt fint! gaah vad jag längtar!! haha är jag inte ens gift? Dock är det inte så speciellt billigt som ni kanske förstår... kostar typ 50.000 per skalle meeeen om jag börjar spara nu så kanske jag har råd.... 

SUMMER

Guud vad jag längtar till sommaren! Blev så himla glad igår när jag fick mitt sommarjobb på Ica Maxi. Är så sugen på pengar just nu!! haha vem är inte liksom? Har sparat så mycket som möjligt av mina löner under de senaste tre åren och i sommar blir det mer påfyllning, jippi! 
 
Efter studenten är jag nämligen inne på att dra utomlands några år. Är så himla trött på skolan just nu så att jag spyr. Vägrar fortsätta att plugga direkt. Vill ut i världen och se mig omkring, jobba. Men framförallt träffa nya människor och sola och bada! Hur skönt vore inte de? 
 

Olika sommarjobb

Har sedan två år tillbaka jobbat 8 timmar i veckan på två olika företag där jag har städat och så. Inte så kul egentligen... men är väldigt glad nu i efterhand då plånboken snart är redo för massor med utlandsresor. Såå taggad!! Har även sedan 1 sommar tillbaka (kanske till och med två, kommer inte ihåg... haha) jobbat i en liten gårdsbutik som ligger på vägen till Nyköping, Ändelbols gård. Ett ställe jag verkligen rekommenderar!
 
Ändelbols gård ligger på vägen mot Nyköping, om man åker från Katrineholm vill säga. Precis innan man kommer fram till Brobys badplats svänger man vänster in i skogen. På gården ligger det en liten gårdbutik som är mest kända för sina tomater. Allt de odlar, och även i det mesta de säljer, är ekologiskt. Vilket Jag anser är ganska så viktigt. De har även ett mysigt litet fik som har massor med smarriga, hembakade fikabröd. Som jag ibland har bakat, hihi. Nog om det. 
 
För någon månad sendan var jag och sökte jobb på Ica Maxi. Har verkligen hållt tummarna för att få det jobbet! Känner att nu har jag jobbat med städning och servering i två år så nu är det dags för något nytt. Och gissa vad? JAG FICK JOBBET!!!!!! Fick ett samtal idag på lunchen så ska upp dit på måndag och bestämma schemat. Asnöjd! :D 
 


Slänger in en snygg bild på mig och Lisafisa från matten idag. That's how we work! 

21.59

Var ute och gick en prominix med mamsen förut och Olas hund Ninja. Världens sötaste hund! Vi var ute i hela en och en halv timme så det blev en lång promenad för lilla hunden. Vilket resulterade i att jag fick bära henne sista biten för att hon blev så trött.. haha! Gör inte så mycket för hon väger typ 10 gram känns det som. NattiNatti 
 



Tisdag 23 April

Godmorgon! Sitter på juridikten för tillfället och gör allt för att tiden ska rulla så fort som möjligt. Håller på och skriver en rapport på typ 40 sidor om KatrineholmsKuriren som ska in senast på torsdag, men tänkte försöka fixa så att jag kan skicka in den idag. Lika bra att få det gjort. Ska försöka få bort så mycket som möjligt denna vecka INNAN helgen har jag tänkt. Har 200 inlämningsuppgifter att göra (ingen överdrift alls...) som ska in innan 15 maj. Allt till nu. Typ. Blää vill ha studenten nu! 

TODAY'S DINNE

Eftersom man ska äta fisk minst en gång i veckan så fick det bli lax till middag idag. Slängde ihop något av det som fanns i kylskåpet. Blev sjuukt gott! Ska berätta lite senare hur man gör, super enkelt! 
 
 
// Chili- och sojamarinerad lax med rostad sötpotatis, morötter och avokadokräm // 

22 April

Att börja dagen med en sovmorgon är inte helt fel. Men som vanligt kan jag inte sova bara för det... Men låg ändå kvar i sängen nån timme till och glodde på alla såpor som går på tv. 
 
Känns som jag har tusen miljoner saker att göra denna vecka. Usch orkar inte... Men antar att det bara är att bita i det sura äpplet. Monday... Here we go! 
 
 

PANTENE



Fick hem denna med posten här om dagen. Klickade hem den från Hanna Fribergs blogg ( hannalicious.se ) förra veckan. När man beställer denna kommer man få ett sms varje söndag i 10 veckor, där man tillsammans med hårstylist Dejan och Hanna får prova produkten. Vi tillsammans ska få ett snyggare, starkare och mer välmående hår. För de 7 000 första som beställer är även detta GRATIS! 

Kvällsmat



Kvällens mat hade pappa (för ovanlighetens skull) lagat! Det blev som ni ser på bilden en kycklingsallad med massa godsaker i. Finns inget att klaga på med andra ord :) 

Mikael Kors

Fick som sagt en klocka i pressent av mamma och pappa, som jag idag var inne och fixade till.
 
       
 
BÄSTA PRESENTEN!! 

Klippa kort?

Är faktiskt ganska så jobbigt att ha långt hår... Har stora funderingar på att klippa kort och färga lite ljusare till sommaren. Skulle vara ganska så skönt att få bort det på sommaren då det blir ganska så varmt. Dessutom har jag planer på att jobba större delar av sommaren och då är det ganska så skänt att ha så lite hår som möjligt. 
 
Dessutom är mitt hår vääldigt slitet just nu... Så det skulle nog må väldigt bra av att "starta om på nytt" så att säga. Men vet inte om jag kommer passa i kort... Tycker t ex att Angelica Blick blev väldigt snygg i sin frisyr när hon klippte av håret. och färgade blont. Tror ni det skulle passa mig? 
 


Tycker detta är väldigt snygg! Tror ni jag skulle passa i det? :) 

INSPERATION

Har både läst och hört mycket om träningshets på den sista tiden. Hur välden har blivit så hetsig med alla uppdateringar på facebook, tweeter och instagram med bilder. Men jag ser inte alls hur det skulle vara hetsigt att träna? När folk lägger upp bilder på när de tränar och vad de äter så ser jag det endast som insperation. 
 
För er som stör sig på t ex att kompisen just avklarat ett hårt träningspass eller lagat en nyttig maträtt till lunch eller kvällsmat. Vad gör det dig? Påverkas du så lätt av andra? Jag tycker du ska konsentrera dig på det Du mår bra av. Nu säger jag inte att alla mår bra av att träna. Men jag personligen mår mycket bättre av att få röra på mig och äta nyttigare och vill därför insperera hur lätt det egentligen är att kunna få uppleva den känslan. Men som om man väljer att inte träna och ändå mår bra av det så säger jag inte att det är ett dåligt alternativ och att alla måste träna, utan det är upp till var och en. För vissa kanske det räcker med att gå ut och gå en gång i veckan, och det är inte så lite faktiskt. 
 
 
 
 

Mini kalas




Hade ett litet mini kalas här ikväll med enbart familjen eftersom det egentligen är idag jag fyller år. Lyxade därför till det lite och åt plankstek med. Mummms säger jag bara! 
 

Presenter

Måste visa en del av alla mina fina presenter jag fick igår och idag. Är super nöjd!! Tack alla fina :)  
 
 











 

Måndag

 
 
 
Redan måndag! Snälla låt dagarna gå fort... 

Skolan kan fara åt skogen.

Redan måndag i morgon. Jag vill inte tilbaka till skolan redan!! Hoppas verkligen de närmaste dagarna kommer gå som på ett löpande band... Orkar inte.. Har ingen motivation till att göra något längre...
Just nu längtar jag till att få lägga mig i sängen och sova (!!!!!) men nej, en psykologiuppsatts och svenskauppsatts ska in först!! Kult. 
 
// Såhär känner jag just nu....// 

Födelsedagsfirande

Usch vad mätt jag är! Idag har hela tjocka släkten varit här och firat mig och pappsen. Fyller ju som sagt 18 bast I MORGON!! Fett. Fick lite smått och gott i present. Bland annat en ny klocka (äntligen ut med den gamla!!), locktång och en plånbok/väska/allt i allo (HAHA ska visa mer på bilder sen..) den är sjukt snygg i alla fall. Så himla nöjd! 
 
Skulle egentligen behöva gå ut och röra lite på mig, men orkar inte efter all mat... blir så seg och trött när man moffar i sig så mycket bara för att det är så gott! Så får se hur det blir med den saken... 
 
 

En helt vanlig torsdag

 
 
 
 
// Jag och mina fullt normala kära vänner // 

SOVMORGON

 
 
 
Har precis ätit en stadig frukost. Lyxade till det lite och gjorde bananpannkakor med bläbär och jordgubbar. MUMS! Börjar inte skolan förren 10.55 idag så det blev en lång och skön sovmorgon. Sitter nu i soffan och väntar på att mitt hår ska torka och sen bär det av till skolan. 
På onsdagar har vi ganska så lång lunch, så Ola och jag tänkte passa på att dra en kortis till gymmet innan idrotten. Ska bli riktigt skönt. Hejdå alla fina! 

FUCK everything that doesn't make you happy

Blev en liten snabbis på gymmet även idag. Så himla skönt att springa av sig alla tankar som flyger fram och tillbaka på ens hjärna, speciellt nu i tonåren brukar de säga... 
 
Annars då? Jo dagarna trampar på, sakta men säkert.. Har varit och träffat brudarna i volleybollen ikväll och bestämt lite hur vi ska lägga upp kommande säsong och även lite roliga aktiviteter tillsammans. Riktigt härliga brudar dedär! Mycket skratt blev det, det gillar vi! 
 
Om några dagar fyller jag 18 också. Om 6 dagar för att vara exakt!! Herregud. Har lite smått panik vad som kommer att ske efter stundenten. Visserligen ett år kvar tills dess, men samtidigt, hallå gick ju nyss i ettan?? Tiden går fort. Vill verkligen utomlands. Kolla runt i världen, jobba, sola, bada, festa, möta nya människor och allt såntdär spännande. 
Sen var det det där med önskelista... Vad ska man önska sig?? Mamma och pappa brukar alltid säga, "man får önska sig vad man vill, men sen om man får det man önskar sig är en annan sak". Skulle kunna önska mig allt från en villa i LA, bil, resa ect. men lite orealistigt ( stavas det så? haha... ) kanske... Finns mycket saker som jag skulle sitta och drömma mig vidare på.
Så på min mer realistiska lista står det mer saker som; ray ban solglasögon pilot, gummistövlar, vårkläder, vs morgonrock, blusar, svart skinnjacka, presentkort, parfym nagelfix osv. Inte världens roligaste kanske... Men gillar inte att få så mycket sågrejs när man fyller, utan det ska vara nått som man kan utnyttja. Haha inga häga krav alls kände jag där... Men det är ju faktiskt tanken som räknas. Sen om man prickar mitt i prick så är det ju bara en bonus. 
Oj vad det här inlägge spårade ur kännde jag... Ska inte tråka ut er mer med massa tråkig text. Pusshej!! 
 
 
// Kassler med keso och ärtor, sallad och avokado med pesto // 

Springtur på löpbandet

Blev en liten springtur på löpbandet ikväll. Har så ont i kroppen efter gårdagens träningspass, positivt så klart, så var tvungen att röra bort lite. Bästa medicinen faktiskt. Om man har ordentligt med träningsvärk är det bästa man kan göra att träna. Tro det eller ej.
Blev även en korttis på roddmaskinen, är ju tvungen att prova alla mammas nya träningsredskap. Tänkte att jag skulle visa er lite vad jag brukar använda för redskap när jag tränar. Själv tycker jag det är väldigt tråkigt att hålla på med en och samma sak hela tiden under ett träningspass, så där det finns olika maskiner och redskap trivs jag bäst. Men det tar vi en annan gång.
 
Klockan är snart halv 8 och jag är redan dötrött, vad händer?? 
 
 
// Rostbiff med massa god sallad och cream fresh/sötsursås // 

En helt vanlig måndag

Jaha då var snart värsta dagen i veckan avklarad. Fast den har ändå varit ganska så skön. Började inte skolan förren halv 10 och efter det hade jag bara tre lektioner. Därefter bar jag mig iväg till sjukgymnasten. Hann även en aväng till några affärer och sökte sommarjobb. Bättre sent än aldrig...
 
 
 
 
// Sitter nu i soffan och gör i princip allt för att slippa plugga.... hehe // 

Påsklovet

Har faktiskt inte spenderat många minuter vid datorn under lovet, kanske därför det har blivit så dålig uppdatering också.. Har haft det helt underbart! Har tillbringat nästan hela lovet uppe i Sälen där vi har åkt mycket skidor, både på längden och utför. Har ätit på världens godaste köttrestaurang, Lammet & Grisen, ätit vofflor, badat, surfat ( haha i fjällen!!) och myst riktigt mycket. Kom hem i lördags natt, vilket var ganska så skönt då inte hela söndagen gick åt att resa hem. 
 
Just nu sitter jag hos mormor och morfar, har precis kommit från gymmet. Var där i hela 2 1/2 timma!! Så det lär kännas i kroppen i morgon.. Men ändå en skön känsla som bevisar att man har slitit. 
 
I morgon är man tillbaka i skolbänken igen.. Usch jag vill inte! Är trött på det mesta just nu. Trött på skolan, trött på att bo i hålan Katrineholm, trött på att vara otränad, ja listan är lång... ( hahah positiva Jullan som pratar.. )
 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite film, alltid lika mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

RSS 2.0